Mida rakendus teeb
Atlase rakendus ühendab sinu arvuti ettevõtte Atlase andmetega. Logid sisse oma Google'i kontoga ja rakendus laadib ettevõtte andmefailid sinu enda seadmesse. See ongi kõik: ligipääs on ainult lugemiseks ja andmed liiguvad sinule, mitte meile.
Kes saab kasutada
Rakendus on Atlase klientidele. Ligipääsu annab Atlase meeskond inimestele, kelle sinu ettevõte on määranud. Volitamata Google'i kontoga sisselogimine ei anna ligipääsu millelegi.
Millele rakendusel on ligipääs
Google'iga sisse logides saab rakendus täpselt ühe loa, mida Google'i nõusolekuekraan kirjeldab kui „Google Cloud Storage'is olevate andmete vaatamine“:
- Ainult-lugemise ligipääs Google Cloud Storage'i failidele, piiratud sellega, mida sinu konto juba avada tohib
Praktikas on see sinu ettevõtte andmeala ja midagi muud rakendus kunagi ei loe. Sinu e-posti, failide ega kalendrini see ligipääs ei ulatu ning muuta ega kustutada ei saa rakendus midagi.
Privaatsus
Kuidas rakendus sinu andmeid käsitleb, on kirjas Atlase rakenduse privaatsuspoliitikas.